Chefs Only

specialist in desserts, biscuits, chocolade en confiserie

TréZor

TréZor chocolade (huismerk Chefs Only)

De chocolade van TréZor is vervaardigd voor de fijnproevers onder ons.
De vullingen zijn samengesteld uit de meest uitgelezen ingrediënten uit chocoladeland. Voor de pralinésamenstelling wordt bijvoorbeeld Praclass van Barry Callebaut gebruikt. De artisanale bereiding maakt deze pralines tot een lekkernij voor iedereen.  Ontdek onze passie voor chocolade en laat u verrassen door onze veelzijdige smaken!

TRéZOR

Chocolat de TréZor (marque maison Chefs Only)

Les chocolats de TréZor ont été conçues pour les fins gourmets avec les plus fins chocolats. Le fourrage est effectué avec des ingrédients de haute qualité. Pour notre praliné nous utilisons Praclass de Barry Callebaut.  La fabrication artisanale fait de ces pralines un délice pour tous. Cet assortiment de pralines nous fait redécouvrir le bonheur et le plaisir de déguster du vrai chocolat!

 

 

MEYNENDONCKX BV | AMBACHTSTRAAT 6, 2360 OUD-TURNHOUT  | TEL. 014 45 05 33 | INFO@MEYNENDONCKX.BE